Hieroja Vaasa ssa, Koulutettu hieroja Toni Malkki

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

 

Minulle on jo pitkään ollut tärkeää voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Ja kehonhuolto sekä erilaisten fyysisten kipujen/särkyjen ja lihaskireyksien lievittäminen ja hoitaminen onkin olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Erilaisissa jännitys, särky ja kiputiloissa on huomattavasti hankalempi nauttia täysillä niistä kivoista ja iloisista asioista elämässä. Itseasiassa aikanaan myös oma tieni kohti hierojan työtä lähti omista kivuistani juurikin kaularangan, niskan ja hartioiden seudulla. Onnettomuuden ja pitkään jatkuneen huonon työergonomian seurauksena kärsin itsekin pitkään säryistä, jotka vaikuttivat elämänlaatuuni negatiivisesti. Ammattilaisen avulla sain kivun hallintaan. Siitä siis innostus alalle.

 

Olen myös opiskellut ja paneutunut ravitsemukseen, monipuoliseen liikuntaan/treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita mm. personal trainer opinnoissa. Joten halutessasi voimme keskustella ja saat vinkkejä myös näistä asioista hierontasi aikana.

 

Olen tosiaan jo kaikenlaista itsekin kokenut ja siksi osaan itsekin samaistua monenlaiseen kehon kiputilaan ja ongelmaan. Työurani ennen Koulutetun hierojan ammattitutkintoa on ollut monipuolinen "fyysisistä" töistä - toimistolla istumiseen. Harrastan myös monenmoista mm monipuolista liikuntaa ja urheilua, vaellusta, kitaran soittoa, valokuvausta, käsitöitä ym. Näin ollen on tullut paljon omakohtaistakin kokemusta esim kipujen ja lihasjännitysten aiheutumisesta ja esim ergonomian merkityksestä monissa erilaisissa tilanteissa. Autan siis mielelläni sinua.

 

Luonto on myös tärkeä minulle ja voitkin löytää minut rentoutumasta keskeltä upeaa luontoa. 

 

Tervetuloa hierontaan,

Toni

Löydät minut myös instagramista

klikkaamalla tästä

Tietoa minusta

Toni Malkki